Tuesday, 30 December 2008

My house is wayyyyy cooler than yours

Rumah kekla skarang ni macam sanctuary untuk permainan permainan. Tapi untuk adults ok and games yang cool cool only ok. Games koman koman macam Jek punya Jutaria tu and anak patung monyet super buruk macam Na punya,bolayan aaa..

Nintendo Wii

Firstly, my current favourite the amayyzing Nintendo Wii. Baru beli 2 hari..tangan dah cramp dok main (Boleh ka pi spa suruh depa urut ketiak?). Kekla siap cipta world record dalam javelin throw ok??! Hebat gila okkkk!

Nintendo wii yang berkilat kilat selepas dipasang, memanggil manggil dengan suara kecilnya “sesungguhnya mainlah kamu sebelum kamu dimainkan (huh?)’’mendayu dayu bagai angin sepoi sepoi bahasa

Bude dengan excitednya mengoyakkan Wii contoller dari pack. Seyuman gembira mungkin bagaikan kerang masam di mata orang lain tapi tetap forever wangi di mata dan hidung Kekla hehe (bodek suami dengan harapan xyah masak dinner)

My feveret game, olimpik ping pong, walaupun sentiasa kalah. Harini kena rest la..tangan dah cramp nak goreng mi pun x larat.xleh la buat keja umah camni cewah (plis ignore the fact that there's a screw driver atas tv. bukan Kekla x simpan rumah ok, dia mysteriously menjelma dalam gambaq.Macam hantu lilin)

Selain Nintendo Wii , rumah ni jugak ada game game lain untuk mengeratkan sirraturrahim sesama ahli keluarga dan rakan taulan termasuklah

PS2

Dance mats.

Harini Kekla tak tidoq lepas subuh, menari dance Mat for 1 hour, which is equivalent to jogging for 1.7 miles! Fuh finally now Jessica Alba can look like me I can look like Jessica Alba.

Poker Set


Not that I encourage gambling…ish Na ni, dosa la bejudi. Baru dok UK 3 taun dah lupa daratan

Drinking shot snake and ladder

Ni hadiah kawin ni from kawan Bude. Kekla pun tatau nak main cemana, minum kopi itam pekat kot pastu tengok sapa kena lari pi toilet dulu? Any suggestions on how to play this game (without, of course, having to drink alcohol!)?

I feel like rumah ni bukan rumah orang kawin. Macam rumah remaja remaja. Maybe Kekla ni berjiwa muda kot ceeeewahh dah la muka awek muda

That's all people.
Nak pi kemas depan ruang tamu selerak macam sarang tikus sebab sepagian main games. Satgi suami balik tekejut sakit jantung kena confiscate game bahaya tu.

Bye!

Love,
Kekla

6 comments:

wan syamir said...

jek kat sini palg terer main wii pingong ah.... aritu ipin mai umah bawak wii dia...pingpong ah jek champion... try boxing wii ah...mau tercabut tangan main

aween lia-na said...

bila kekla nak start keja aaa???kekla igt lagik ka suma benda medic yang kekla blajaq?

Qis said...

pembetulan tatabahasa.

aweT muda. BUKAN aweK muda.

preservation. not another candidate for your madu.

:P

~nasrah~ said...

hey, such a great effort to gather all the friends. aku sungguh terkilan di hati sbb hanya join a few mins..
wei..aku tatau apa perasaan aku la ni. mix feelings. dem.

Jeg said...

madu is good. it tastes sweet.

anyway, a must go 'rumah org berkahwin' it seems.

syigha said...

jek,
kekla dok gila mario kart sekarang.siap lawan ngan abg Faiz, tapi dia xpenah bagi can!

Na,
interbiu next week, Na pulak bila nak beli baju kat Kekla

Kid,
Hang ni sejak bila jadi guru bahasa melayu ni. asyik dok pebetui ejaan aku ja. Rosnah la, awet la..

Nasrah
Next time ok? how is Loqstaq?

Jeg
that kinda madu only tastes sweet to men la :P
orang pompuan rasa macam kena sengat tebuan instead!

(Yes jeg, please come to our humble teratak!!)