Saturday, 13 December 2008

daku dan line intenet

yes! line intenet dah masuk. finally.siap dapat fon free wooo...boleh ganti fon nokia kotak ni.tapi dulu pakai fon nokia kotak ni langsung x paranoid orang nak curi. skarang dah paranoid balik asik kepit henbag sampai cramp ketiak.

anyhoo. nanti kekla akan update. ni weekend ni kena jaga suami ni, and by that i mean teman dia pi servis keta sampai terlena dalam ofis proton atas kusyen sambil tv menayangkan perbincangan pasai senario bola tanah air (i think the conclusion was that it sucks), diikuti dengan menemani suami tercinta round PC fair for 2 hours sampai kaki melecet dan cramp, and kepala pening.malam ni teman tengok bola sampai esok pagi.esok pulak teman pi low yat repair ps2 and beli graphic card and usya nintendo wii... ohno..dont get me wrong my husband is not a geek..he's SUPER geek! hehehehe

anyway tadi layan bolt. lawak gila!!! pastu makan kat tony romas sempena duit gaji pertama kekla..rasa macam orang kaya kaya. best steak i've ever tasted in my life!! mahal nak mampus la tapi, teruih rasa miskin balik. waiter tu dok buat baik bodek bodek sengih sengih nak tips la kot..sekali kekla n bude bayaq pakai kredit card..masam teruih muka haha

to jek, sabaq la noh laptop rosak. semoga banyak dosa jek diampuni Tuhan. maybe lepaih ni jangan dok jaga sangat laptop tu..buat macam Kekla n Nano nano, hantam saja x rosak rosak pulak.

bye i love u all!

hugs,
kekla

6 comments:

~nasrah~ said...

aku br kutuk hg dgn qistin td..bila tahun blog hg ni nk update plak..since hg dh blk kl. hahahaha..dem. dh ada internet plak.

aween lia-na said...

abenjek tgk benda 'pelik' kot.......?hahaha diam diam ubi berisi

syigha said...

nasrah
kutuk dosa weh..tu yang hang cirit birit sampai 5 hari tu. nak buang semua dosa2 hang kot

na
abenjek sekolah agama la mana reti tengok benda pelik pelik ni
na, on the other hand, dapat A2 utk agama..hmmm......

~nasrah~ said...

hahaha..tapikan kalo tak silap aku la kan.. hg lg selalu kena cirit birit ni kan.. hmmm..apakah maksudnya? hahaha..

mai ou weh.jom window shopping sblm aku p ofis.hg kan dh reti drive mai ou. mintak duit kt chot.

wan syamir said...

tu rosak motherboard ah....mada ada kena mengena ngan virus ka, pogram ka apa ka, tgk benda pelik ka... apa la...x caya tanya abg faiz... dia pon rosak benda sama gak dulu..hahaha..

nnt beli nintedo wii... beli game rock band/ guitar hero..best gilaa...boleh main guitar, karaoke, main drum.... best nyaaa

syigha said...

jek
Semalam pi usya2 nintendo wii memang ingat nak beli dah sekali orang tu kata tunggu sebulan lagi dapat murah sikit.
So kena tunggu la ni :(