Monday, 29 December 2008

We got a Wii! Weeeeeee!!!!

Finally semalam Bude ngan Kekla beli Nintendo Wii. Dapat harga murah gak. Balik balik rumah (10pm) terus main Wii sampai tgh malam!!

Peluh gila basah ketiak ok!!!! Lama gila tak bersenam macam ni

Dapat game Mario Olimpics. Best!!!! Esok dia nak bagi game Wii Sports pulak.

Kekla dok lawan ngan Bude, main sampai cramp ketiak ok. Tau la Kekla ni kan kiasu bab lawan lawan ni, Bude tu pulak bukannya boleh bagi can. Bila Kekla kalah dia boleh gelak terkekeh kekeh x sweet punya suami.

Kekla pulak tengok aksi Bude main, semangat gila nampak macam nak tercabut pergelangan tangan tu. Kekla gelak sampai terguling guling nak pecah perut!!

Balik balik Bude dapat nombor second last, Kekla nombor last. Pastu bila Kekla power sikit, Kekla pulak second last, Bude turun jadi last. Dua2 boleh tahan hampeh!

Gambar takleh nak upload. Nanti kekla letak aksi aksi bersukan pasangan pengantin baru. Kekla rasa macam monyet dapat bunga katak dapa lalat budak budak dapat permainan.

Kesimpulannya this wedding present rocks!! Tenkiu Na and Jek!!!

Love, hugs n kisses.

Kekla

P.s: 1 Jan ni kawan kawan Kekla nak mai potluck kat umah. Plan Kekla is sumbat Bude bagi makan sampai kenyang., pastu suruh dia main game dalam bilik, pastu main Wii ngan dance mats ngan kawan kawan

P.s.s : Adik adik cepat la mai rumah Kekla. I challenge you to play ping pong kat Wii!!

1 comment:

aween lia-na said...

ur welkam bebeh..pi beli deodarant yang mahal2 sket eh..mesti busuk ketiak peluh..anyway, na gula garam dan lada sulah??? aiseyh mcm kampung gila bunyi