Wednesday, 3 December 2008

To Jek and Na

. Kekwa has some good great amayyyzing news. Why don’t u guys call her up :)

2. Bude thinks the picture that i posted didn't do him justice. Didn't bring out his beautiful eyes kot. hehe. So here is the un-edited version

Yang dah touch up lagi hensem kan? Kak Lis and Athirah next to me and Abang Eddi next to Bude. Taktau la pasaipa Suzana kat belakang tu tidur berdiri sambil mencebik.

3. Na, daku memohon ampun kerana engkau gullible. I played no parts in it. I mantain my innocence.

4. Semalam kekla merajuk sorang sorang kat Bude. Pastu call habaq kat dia malam tu ( FYI Na, with men, kita kena habaq kita merajuk kalau x depa xtau). Mula mula kena veto (sebagai husband i arahkan u habaq pasaipa u merajuk.muahahaha <---gelak orang jahat berkuasa cis...lately ni selalu betui kena veto mcm ni). lepas habaq teruih kena gelak (hahahahaha merepek la u ni) pastu kena pujuk (*toot* *toot* <---insert words using your own imagination - but not too wild ok) pastu kena ceramah motivasi (Kita dah kawin la bukan zaman kapel lagi u dah xleh merajuk merajuk macam dulu)

Asal plak dah kawin x leh merajuk? x aci betui

Anyway..dah 3 hari dah dok jauh dari Bude ni. Kekla risau betui..Bude boring dak..makan ok tak..tidoq ok tak..boleh bangun pagi tak..rindu Kekla dak..sekali bila call..dok main game ngan dok tengok tv series. ceh.

2 more days to see him again. How in the world did we survive not seeing each other for 11 months??

5. Jek exam haritu ok x?

Love,
Kekla

2 comments:

wan syamir said...

examm arituuuuu??? x mau pikiq ah... frust aja kalu pikiq... ada ka patut examiner tu gelak...apa barang... harap pas ja la.... call aritu x angkat pon kekwa...nnt try skali lg

syigha said...

nasib dapat examiner kerek aa tu
pasni jek pi kentut kat muka dia hehe
tapi jangan kentut kuat2 nanti kantoi buat jenis yang xdak bunyi tapi bau power punya